Begravelse Bornholm Aps, bedemand Camilla Mikkelsen
Begravelse Bornholm ApS
Grønnegade 2
DK-3730 Nexø

Pris på bisættelse & begravelse

Hvad koster en bisættelse hhv. begravelse på Bornholm?

Priser på begravelse og bisættelse på Bornholm


Hvad en bisættelse koster er afhængig af ugedag og andre detaljer. Læs mere nedenfor. Vil du vide mere om tilskud i 2024 og begravelseshjælp?
Her kan du læse mere om begravelseshjælp »

Pris på bisættelse i kirke på en hverdag:
kr. 15.409,-

Bedemanden kommer på hjemmebesøg og arrangerer efterfølgende
bisættelse med den lokale præst, ordner det praktiske med kirke­gården og klarer alt papir­arbejde frem til skifte­retten. Tilbuddet er inkl. rust­vogn (2 stk. inkl. 15 km., derefter 20 kr. pr. ekstra km), hvid basis kiste og Ø-urne samt ilægning, opredning og bede­mandens deltagelse ved højtidelig­heden. Prisen er excl. kremering og kirke­gårds­ydelser.

Pris på bisættelse i kirke på en lørdag:
kr. 17.949,-

Hjemmebesøg og samtale, hvorefter bedemanden arrangerer bisættelsen, taler med præsten og står for alt papirarbejde frem til
skifteretten. Der ilægges i opredt hvid basis kiste på en hverdag, og kisten køres i rustvogn til det lokale kapel for kiste­ophold. På dagen for handlingen køres kisten i rust­vogn til kirken og efter handlingen bliver den båret ud til rustvognen og kørt til krema­torium (i alt 3 stk. kørsler, inkl. 15 km., derefter 30 kr. pr. ekstra kørt km). Inkl. en hvid Ø-urne. Prisen er excl. kremering og kirke­gårds­ydelser.

Pris på bisættelse fra kapel:
kr. 14.159,-

Hvis afdøde ikke var medlem af folke­kirken, eller familien ikke ønsker gejstlig medvirken, kan man vælge at lave handling fra kapel. Der ilægges i opredt hvid basis kiste og køres til kapel (1 stk. kørsel, inkl. 15 km., derefter 20 kr. pr. ekstra kørt km), hvor I som familien afslutningsvis enten bærer kisten ind i ”det blå rum” eller går fra kisten. Hvis der ønskes en handling om lørdagen, skal der lægges 495 kr. til ovenstående pris.
Prisen er excl. kapel­leje, kremering og kirke­gårds­ydelser.

Hvad koster en begravelse?

Hvad en begravelse koster er afhængig af, på hvilken måde begravelsen skal foregå. Læs mere nedenfor.

Pris på begravelse med kiste­gravsted

Ønsker I en kiste­begravelse, bærer vi kisten direkte fra højtidelig­heden i kirken eller på kapellet til grav­pladsen. Her bliver kisten jord­fæstet. I skal ikke bruge urne eller krema­torium, men til gengæld vil kirke­gårdens udgifter være væsentligt højere end ved bisættelse.

Et  kistegravsted (3 ㎡ i 20 år) koster i gen­nemsnit 37.170 kr. for med­­lemmer af Folke­kirken inkl. ren- og vedlige­hold og 50.490 kr. for ikke-medlemmer

Pris på urnened­sættelse hhv. bisættelse

Urnen er i løbet af 14 dage klar til urnened­sættelse på gravsted (1 ㎡ i 10 år), der i gennem­snit koster 3.732 kr. for med­lemmer af Folke­kirken og 6.552 kr. for ikke-med­lemmer.

Prisforskellen handler primært om størrelsen af gravstedet, fred­nings­perioden (min. 20 år ved kister og min. 10 år ved urner) samt omfanget af det fysiske grave­arbejde.

Adgang til et familie­gravsted kan dog også have stor indflydelse på gravstedsprisen.

Priser på kister & urner

Begravelse Bornholm Aps tilbyder et bredt udvalg af kister og urner i alle prislejer.

Priser kister

Find den rette kiste til en værdig afsked. Se kister i alle prislejer fremstillet af FSC-certificeret træ. Kister fra kr. 4.300,-
prisliste kister

Priser urner

Vi tilbyder et bredt udvalg af økologiske urner, søurner og akserør samt urnetransport. Urner fra kr. 795,-
prisliste urner
envelopephone-handsetmap-markerlink