Begravelse Bornholm Aps, bedemand Camilla Mikkelsen
Begravelse Bornholm ApS
Grønnegade 2
DK-3730 Nexø

Bisættelse

Bisættelse på hele Bornholm med Begravelse Bornholm Aps

Bisættelse og begravelse på hele Bornholm
Hvis der er tale om en bisættelse, skal kisten brændes – modsat en begravelse, hvor kisten bliver jordfæstet i forlængelse af handlingen. 

En bisættelse kan ske i kirken eller fra kapel – og med eller uden præst. Kisten bliver kremeret og en askeurne nedsat i fællesgrav eller på et familiegravsted.

Det koster en bisættelse

Hvad en bisættelse koster er lidt forskelligt og afhængigt af ugedag og andre detaljer. Læs mere nedenfor.

Pris på bisættelse i kirke på en hverdag:
kr. 15.409,-

Bedemanden kommer på hjemmebesøg og arrangerer efterfølgende
bisættelse med den lokale præst, ordner det praktiske med kirke­gården og klarer alt papir­arbejde frem til skifte­retten. Tilbuddet er inkl. rust­vogn (2 stk. inkl. 15 km., derefter 20 kr. pr. ekstra km), hvid basis kiste og Ø-urne samt ilægning, opredning og bede­mandens deltagelse ved højtidelig­heden. Prisen er excl. kremering og kirke­gårds­ydelser.

Pris på bisættelse i kirke på en lørdag:
kr. 17.949,-

Hjemmebesøg og samtale, hvorefter bedemanden arrangerer bisættelsen, taler med præsten og står for alt papirarbejde frem til
skifteretten. Der ilægges i opredt hvid basis kiste på en hverdag, og kisten køres i rustvogn til det lokale kapel for kiste­ophold. På dagen for handlingen køres kisten i rust­vogn til kirken og efter handlingen bliver den båret ud til rustvognen og kørt til krema­torium (i alt 3 stk. kørsler, inkl. 15 km., derefter 30 kr. pr. ekstra kørt km). Inkl. en hvid Ø-urne. Prisen er excl. kremering og kirke­gårds­ydelser.

Pris på bisættelse fra kapel:
kr. 14.159,-

Hvis afdøde ikke var medlem af folke­kirken, eller familien ikke ønsker gejstlig medvirken, kan man vælge at lave handling fra kapel. Der ilægges i opredt hvid basis kiste og køres til kapel (1 stk. kørsel, inkl. 15 km., derefter 20 kr. pr. ekstra kørt km), hvor I som familien afslutningsvis enten bærer kisten ind i ”det blå rum” eller går fra kisten. Hvis der ønskes en handling om lørdagen, skal der lægges 495 kr. til ovenstående pris.
Prisen er excl. kapel­leje, kremering og kirke­gårds­ydelser.
envelopephone-handsetmap-markerlink