Begravelse Bornholm Aps, bedemand Camilla Mikkelsen
Begravelse Bornholm ApS
Grønnegade 2
DK-3730 Nexø

Mere praktisk info

Læs mere om kirkelig ceremoni, borgerlig handling mm.

Kirkelig handling

Hvis I ønsker en kirkelig handling, kan den foregå fra den lokale kirke eller kapel. Vi vil arrangere alt med kirken og aftaler en samtale med præsten på jeres vegne. På dagen for selve højtideligheden styrer præsten alt i forbindelse med handlingen samt kor og organist, uanset om I er i kirken eller på kapellet.

Borgerligt uden præst

Hvis I vælger en borgerlig ceremoni uden præst, vil den ofte foregå på kirkegårdens eller krematoriets kapel, hvor familien selv forestår handlingen eller man kan aftale med os, at vi siger nogle ord. Det er også muligt at holde ceremonien på en privat adresse eller et plejehjem. Der er intet krav om, at der skal afholdes en handling før jordfæstelsen eller kremeringen, hvis dette ikke var i afdødes ånd.

Plejehjem, hospice eller hjemme

Er dødsfaldet sket på plejehjem, hospice eller i hjemmet, kan vi være fremme inden for en time til samtale og/eller ilægning i ønskede kiste. Vi har altid et møde inden rustvognen kører til det lokale kapel.

Hospital

Er dødsfaldet sket på hospital, og ønsker I hjemmebesøg og en personlig samtale, vil vi på mødet få alle detaljer for begravelseshandlingen på plads. På dagen for den arrangerede handling lægger vi i kiste på hospitalets kapel og kører til ceremonistedet.
envelopephone-handsetmap-markerlink