Begravelse Bornholm Aps, bedemand Camilla Mikkelsen
Begravelse Bornholm ApS
Havnegade 21
DK-3730 Nexø

Cookie- og privatlivspolitik

Dit samtykke

Ønsker du at tilgå eller ændre dit samtykke til at acceptere eller afvise cookies, så kan du gør det via dine indstillinger her:

Introduktion

Hjemmesiden bruger cookies til statistik og marketingformål for at tilpasse og forbedre hjemmesidens indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, som er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet, mobiltelefon eller andet IT-udstyr med det formål at genkende din enhed, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde eller sprede skadelig kode som fx computervirus.

Du kan vælge at acceptere eller at afvise de cookies, vi bruger på hjemmesiden – bortset fra de nødvendige cookies. Ønsker du at ændre dit samtykke, så kan du tilgå dine indstillinger her:
Nødvendige cookies
Nødvendige cookies er påkrævet, da disse sørger for hjemmesidens grundlæggende funktioner. Uden de nødvendige cookies kan hjemmesiden ikke fungere ordentligt.
Analytiske cookies
Hjemmesiden bruger også tredjeparts cookies til analyse og statistik for at indsamle data om din brug af hjemmesiden som fx browser, placering, afvisningsprocent mm. for at tilpasse og optimere vores indhold.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi kun de personoplysninger, du deler med os fx når du skriver en mail til os.
Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål
Oplysningerne bruges for at kunne levere de services, du har efterspurgt som fx at besvare din kontaktforespørgsel.
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden videregives til ovenstående tredjeparter i afsnittet om "Cookies" i det omfang disse oplysninger er kendt.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: camilla@begravelsebornholm.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Begravelse Bornholm Aps
Camilla Mikkelsen
Havnegade 21
3730 Nexø (Bornholm)
Danmark

CVR: 38853910
camilla@begravelsebornholm.dk
+45 56 49 11 01
envelopephone-handsetmap-markerlink